Rekrytointi

 

Projektipäällikkö

Haemme joukkoomme projektipäällikköä Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Toivomme sinulta kokemusta ICT projektien menestyksellisestä maaliin saattamisesta sekä työskentelystä sovellus- tai integraatiokehitysprojektien parissa. Hallitset ketterät menetelmät mutta tarvittaessa et kaihda muitakaan projektihallintamenetelmiä. Olet itseohjautuva ja aikaansaava ammattilainen. Eduksi katsotaan logistiikan prosessien tai integraatioiden tunteminen.

Projektipäällikkönä pääset työskentelemään innostavassa ympäristössä monenlaisten projektien parissa. Olet halukas ottamaan haasteita vastaan ja ratkoa niitä positiivisella asenteella ajoittain tiukoissakin tilanteissa. Sinulla pysyy projekti hallussa ja omaat hyvät kommunikointitaidot asioiden edistämiseksi. Pystyt toimimaan projektin kaikissa vaiheissa alusta loppuun saakka. Mukanasi sinulla on joukko ammattilaisia joilla vankka kokemus sovelluskehityksen ja logistiikan alalta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön, jossa pääset itse vaikuttamaan työnkuvaan omilla vahvuusalueillasi ja kehittämään projektinhallintaosaamista eteenpäin.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Teemu Kulma, puh. 040-711 6893

Integraatioasiantuntija

Etsimme nyt joukkoomme integraatioasiantuntijaa Tampereelle.

Suhtaudutko työhösi palavalla intohimolla ja haluat olla mukana haastavissa projekteissa?

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto suoritettuna tai opinnot loppuvaiheessa. Mahdollisesti etsit diplomityöpaikkaa ja haluat kehittyä alasi ammattilaiseksi. Toivomme sinulla olevan jo hiukan kokemusta eri teknologioilla toteutetuista integraatioprojekteista. Logistiikan prosessien tunteminen, Java, XML, JMS, REST osaaminen lasketaan sinulle eduksi.

Integraatioasiantuntijana toimenkuvasi sisältää kehitys-, konsultointi- tai ylläpitotehtäviä monipuolisissa liiketoimintaprosessien sähköistämiseen ja järjestelmäintegraatioon liittyvissä hankkeissa. Tukenasi ovat kokeneet integraatioasiantuntijat. Sinulla on valmius ja halu työskennellä projekteissa kaikissa työvaiheissa määrittelystä tekniseen toteutukseen. Olet aktiivinen, toimeen tarttuva ja pystyt viemään asioita eteenpäin kansainvälisissä monitoimittajaympäristöissä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön, jossa pääset itse vaikuttamaan työnkuvaan omilla vahvuusalueillasi ja kehittämään integraatio-osaamista eteenpäin.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Teemu Kulma, puh. 040-711 6893.

Avoin hakemus

Suhtaudutko työhösi palavalla intohimolla ja haluat olla mukana kasvavan ja kehittyvän organisaation monipuolisissa työtehtävissä?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön Tampereen parhaalla paikalla ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaan omilla vahvuusalueillasi ja kehittämään integraatio-osaamistasi eteenpäin.

Voit lähettää avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi meille osoitteeseen