Teollisuus- ja palveluyritykset

Varaosalogistiikka

Varaosien toimitusketjuille logistiikan pilvi tarjoaa kattavat järjestelmäpalvelut koko arvoketjun hankintoihin, nouto-jakelukuljetusverkoston sekä varaosavarastojen älykkääseen hallintaan.

Logia Cloud automatisoi koko varaosalogistiikan. Varaosan tilaajat tilaavat varaosan portaalista, josta tilaus reitittyy omaan varaosavarastoon tai logistiikkakumppanille. Tilaaja voi seurata varaosan kulkua ja saapumista pilvessä. Tilaajalle syntyy lasku automaattisesti valitulla tavalla. Järjestelmä seuraa varaosien varastotilannetta ja saatavuutta sekä tekee hankintaehdotuksia.

Varaoasalogistiikka

Tulo- ja lähtölogistiikka

tulo- ja lähtölogistiikka

Pilvi sähköistää valmistavassa teollisuudessa kuljetusverkoston tilausten, statustuksen ja toimitusten hallinnan integroidusti yritysten ERP:ihin tai käyttämällä pilvestä TMS toiminnallisuuksia.

Kaikenkokoisille verkoston kuljetusliikkeille löytyy tarpeen mukaan toiminnallisuuksia tilaus,- laskutus,- kuljetus- ja varastointitapahtumien ja integraatioiden hallintaan.

Esimerkki:

Jos tarvitset tuotteidesi toimittamiseen kuljetuspalveluja, voit ottaa pilvestä käyttöösi kuljetustilausten välittämisen haluamillesi kuljetusliikkeille ja asiakkaasi voivat seurata kuljetuksen etenemistä portaalissa.

 

Verkosto-ostot

Niin yksityisen kuin julkisen puolen yritysten tavaran ja palvelujen hankintakanavaratkaisut sekä toimituksien hallinta löytyvät pilvestä. Toiminnoilla saadaan laajalle hajautuneen toimipisteverkostojen ja pienten toimittajien hankintatilaukset, toimitukset ja laskutus hallittuun sähköiseen prosessiin.

Esimerkki:

Palvelun avulla yrityksen henkilöt voivat tehdä auktorisoituja tilauksia sovituille toimittajille. Toimittaja lataa kataloginsa palveluun ja käyttäjien tekemät tilaukset välittyvät toimittajalle. Tavaran vastaanotto kirjataan palveluun ja ostolasku hyväksytään automaattisesti sekä siirretään yrityksesi taloushallinnon järjestelmään.

Verkosto-ostot